به گزارش روابط عمومی پایگاه بسیج دانشجویی شهید آوینی اختتامیه نخستین دوره مسابقات برنامه نویسی برگزار شد . به گفته معاونت علمی این پایگاه : این برنامه که با هدف کشف استعداد های بالقوه در بین دانشجویان و همچنین معرفی آنها به بازار کار و آماده سازی شرکت کنندگان جهت حضور در میادین کشوری و جهانی برگزار شده بود با استقبال دانشجویان همراه بود .
در ابندا توضیحاتی در خصوص اهداف و آرمانهای در نظر گرفته شده جهت برگزاری این مسابقات و همین طور شرح مختصری از چگونگی روند برگزاری از ابتدا (جلسات مشورتی ، برنامه ریزی ، طراحی پوستر ، تبلیغات ، و ….) از سوی مجری برنامه ارائه شد .
در ادامه دبیر برگزاری همایش دانشجوی دیجیتال به ارائه توضیحاتی در مورد این رویداد دانشجویی که انشالله قرار است در آینده برگزار شود ارائه کردند و شرح مفصلی از آن را مطرح کرده و نوید ارائه تخفیفات دانشجویی در شرکت در دوره های مهارتی آموزشگاه های معتبر را دادند.
سپس ریاست دانشکده فنی و مهندسی سخنرانی خود را ایراد کردند و به لزوم فعالیت های فوق برنامه در محیط دانشجویی تاکید کردند و اثرات مثبت اینگونه اقدامات را در فضای دانشجویی بسیار ارزنده قلم داد کردند .
سپس از اساتید برجسته و مدیران گروه های فناوری اطلاعات و همچنین گروه نرم افزار جهت همکاری های صمیمانه شان با بسیج دانشجویی تقدیر به عمل آمد و جوایر نفرات برتر بخش انفرادی و همچنین گروه های برتر بخش گروهی تقدیر به عمل آمد و هدایایی به رسم یاد بود همراه با لوح تقدیر به ایشان اهدا شد .
در پایان مسول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تهران شمال ضمن تقدیر از پایگاه دانشکده فنی به عنوان پایگاه برتر در بین هشت پایگاه تابعه قدردانی کرده و همچنین بیانات مقام معظم رهبری را پیرامون فعالیت های دانشجویی و اهمیت آن تشریح کردند .